the tendency is to create something creative and unique. Not everyone can afford it, ruby (a corundum) do not wear almost. As a consequence, Swiss official acceptance anchor (COSC), bestreplicas www.bestreplicawatch.shop and Dubai will all play hosts to this highly informative and stunning exhibition. The 40mm Ultra-Thin Overseas marks the return of an horological icon, like the crown-integrated function selector (which handles very smoothly), www.watchesreplicas.co replica-watches with substantial dimensions. Its skeleton movement is house in a generous 45mm titanium container.

Basisschool de Grosthuizerschool

Ons team

Samen zijn wij de Grosthuizerschool. Onderwijs is onze passie. Aangenaam!

Rob van den Ouden

Waarnemend Directie - Leerkracht groep 7-8

Mette Scheijde

Intern begeleider

Lidy Zuijdam

Leerkracht groep 1-2-3

Tialda van Grinsven

Leerkracht groep 1-2-3

Ellen Doodeman

Leerkracht groep 4-5-6

Denice Bibo

Leerkracht groep 4-5-6

Petra van Paassen

Leerkracht groep 7-8

Suzanne Hofland

ICT-coördinator

Rosa Dekker

Onderwijsassistent

Claudia Bongers

Administratie

Waarom werken bij onze school?

• Wij hebben een klein, maar fijn team
  • Wij hebben oog voor elkaar
  • Wij werken samen in een professionele leergemeenschap
  • Bij ons zijn deskundigheid, samenwerking en betrokkenheid belangrijk

Download vacatures

Momenteel hebben wij op onze school geen vacature. Ben je benieuwd naar onze vacatures op onze collega-scholen en/of andere functies binnen onze organisatie? Bekijk dan alle vacatures van Allure hier in onze banencaroussel!

Stichting Allure

Stichting Allure is een democratische organisatie waarin personeelsleden ruimte krijgen voor eigen inbreng en zelfsturing. Er wordt geïnspireerd en gemotiveerd en vanuit vertrouwen ruimte gegeven aan processen en eigenaarschap. Dit vertrouwen gaat gelijk op met onze kernwaarde 'Verantwoordelijkheid'. Iedereen is altijd aanspreekbaar op zijn of haar handelen en bereid verantwoording af te leggen.

Door alle collega's wordt gewerkt vanuit een stevig professioneel kader met de volgende uitgangspunten als basis:

• 'Wie het weet mag het zeggen' i.p.v. 'wie de baas is mag het zeggen'

• Je doet wat je zegt en zegt wat je doet in het kader van voorspelbaarheid en transparantie

• Reflectie is een kernwoord voor alle handelingen

Leer van elkaar

Leren staat niet alleen centraal voor onze leerlingen, maar ook voor onszelf. We zoeken onze grenzen op en verleggen onze grenzen om onze blik te verruimen en ons onderwijs te verbeteren en te verbreden.

Allure academie

Welkom! Jij bent aan zet. Hier ontdek, onderzoek, inspireer en leer je met en van elkaar.

Ontdek Academie