Ouderbetrokkenheid

Op de Grosthuizerschool werken we samen met ouders en zijn we ook samen verantwoordelijk.

Ouders informeren zich over onze visie op onderwijs en onze werkwijze. Zij staan hier achter als ze hun kind op onze school inschrijven. Er verschijnen regelmatig nieuwsbrieven- berichten. Wij vinden het van belang dat u zichzelf goed op de hoogte houdt van ontwikkelingen op onze school.

Ouders zijn van harte welkom op onze school om te kijken in de klas of om te praten met de leerkracht. U kunt alleen na scooltijd een afspraak met de leerkracht maken, voor schooltijd is hier geen tijd voor.

We verwachten van ouders dat zij zich inschrijven voor de portfoliogesprekken en dat zij (vanaf groep 3) hun kind tijdens het gesprek ondersteunt, complimenteert en aanmoedigd als het vertelt over zijn eigen ontwikkeling.

Onze school heeft een ouderraad en een medezeggenschapsraad waar ouders in vertegenwoordigdzijn.