Leerkracht afwezig

Als een leerkracht zich ziek meldt, lukt het vaak niet om een externe invalkracht te vinden. Indien mogelijk lossen we het intern op. Een andere collega werkt extra. Als dit niet mogelijk is, verdelen we een klas over de andere groepen. Dit zorgt voor extra belasting van de andere groepen en de overige leerkrachten. Dit kunnen we daarom niet structureel doen, wij zijn in dat geval helaas genoodzaakt de leerlingen vrij te geven. Wij brengen u dan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Als u niet in de gelegenheid bent uw kind(eren) op te vangen, kunt u dat altijd op school melden.

Het komt ook voor dat een leerkracht zich 's ochtends ziek meldt. Rond 7.30 uur weten wij of er een invaller beschikbaar is. Wij brengen u dan zo snel mogelijk per mail op de hoogte van de situatie en de keuze die we hebben moeten maken.

Wij begrijpen dat dit voor u en uw kind(eren) heel vervelend kan zijn. Wij hopen op uw begrip, we doen ons best dit elke keer op de juiste manier op te lossen.

Protocollen