Welkom bij groep 1-2-3

Juf Lidy en juf Tialda zijn de leerkrachten van groep 1-2-3.

Dit schooljaar zijn we gestart met 15 leerlingen. In de loop van het jaar zullen er nog een aantal kinderen bij komen.

Juf Lidy heeft zwangerschapsverlof tot december 2018. Juf Tialda werkt van maandag t/m vrijdag. Eind november worden de nieuwe werkdagen van juf Lidy en juf Tialda bekend gemaakt.

In onze groep richten wij ons, net als in de andere groepen, op de individuele ontwikkeling van de kinderen. In groep 1-2-3 gaan we uit van spelend leren. Dit doen wij aan de hand van thema's. Binnen de thema's is ruimte voor thematisch onderwijs waarin rekenen, lezen en schrijven betekenis krijgt, maar ook voor woordenschatontwikkeling, wereldoriëntatie, motorische activiteiten en onderzoekend leren is er plek. We creëren samen met de kinderen een rijke spelomgeving, waar kinderen mede-eigenaar zijn. Hierbij ligt de focus op samenwerken, samen spelen, van elkaar leren en met elkaar leren.

We maken er samen een fijn, leerzaam schooljaar van!