Welkom bij groep 1-2-3

Juf Lidy en juf Tialda zijn de leerkrachten van groep 1-2-3.

Dit schooljaar zijn we gestart met 17 leerlingen. In de loop van het jaar zullen er nog een aantal kinderen bij komen.

Juf Lidy is er van maandag t/m vrijdag. Op maandag t/m donderdag is juf Tialda ook regelmatig in de groep aanwezig om met groep 3 aan de slag te gaan met lezen, spelling en rekenen.

In onze groep richten wij ons, net als in de andere groepen, op de individuele ontwikkeling van de kinderen. In groep 1-2-3 gaan we uit van spelend leren. Dit doen wij aan de hand van thema's. Binnen de thema's is ruimte voor thematisch onderwijs waarin rekenen, lezen en schrijven betekenis krijgt, maar ook voor woordenschatontwikkeling, wereldoriëntatie, motorische activiteiten en onderzoekend leren is er plek. We creëren samen met de kinderen een rijke spelomgeving, waar kinderen mede-eigenaar zijn. Hierbij ligt de focus op samenwerken, samen spelen, van elkaar leren en met elkaar leren.

We maken er samen een fijn, leerzaam schooljaar van!